Przejdź na skróty do treści. | Przejdź do nawigacji

Sekcje
 
Narzędzia osobiste
 

Klauzula informacyjna zgodna z RODO

KLAUZULA INFORMACYJNA CLICO SP. Z O.O.

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i ust. 2 Rozporządzenia o Ochronie Danych Osobowych (RODO) z dnia 27 kwietnia 2016 r. informujemy, że:

1. administratorem Pani/Pana danych osobowych jest CLICO Sp. z o.o., ul. Oleandry 2, 30-063 Kraków;

2. kontakt do osoby odpowiedzialnej za ochronę danych osobowych; tel.: ; e-mail: ado@clico.pl

3. Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu:

  • organizacji, przeprowadzenia i rozliczenia warsztatów, konferencji oraz wszelkich aktywności marketingowych organizowanych przez CLICO na podstawie zgody, której Pani/Pan udzieliła/udzielił (RODO, artykuł 6, ust.1 lit. a), przez okres nie dłuższy niż 6 lat;
  • informacyjnym, promocyjnym poprzez publikację wizerunku na stronach internetowych i profilach w serwisach społecznościowych Administratora, podmiotów współpracujących, w prasie oraz tablicach informacyjnych w pomieszczeniach Administratora na podstawie zgody, której Pani/Pan udzieliła/udzielił (RODO, artykuł 6, ust.1 lit. a);

4. Twoje dane osobowe w zakresie wizerunku będą przetwarzane zgodnie z RODO w celu informacyjnym, promocyjnym i publikacji Twojego wizerunku na stronach internetowych i profilach w serwisach społecznościowych Administratora i podmiotów współpracujących, prasie, tablicach informacyjnych w pomieszczeniach Administratora na podstawie zgody w oparciu o art. 6 ust. 1 lit. a) RODO.

5. kategorie przetwarzanych danych osobowych: imię, nazwisko, adres e-mail, numer telefonu, stanowisko, nazwa reprezentowanej firmy;

6. odbiorcami Pani/Pana danych osobowych mogą być wyłącznie firmy współpracujące w ramach przygotowania, przeprowadzenia oraz rozliczenia warsztatów, konferencji oraz wszelkich aktywności marketingowych organizowanych przez CLICO;

7. administrator  przekazuje dane do państwa trzeciego lub organizacji międzynarodowej, o ile tego wymaga proces rozliczenia warsztatów, konferencji, wszelkich aktywności marketingowych organizowanych przez CLICO;

8. posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie, bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem;

9. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa UODO, gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.;

10. podanie przez Panią/Pana danych jest niezbędne do wzięcia udziału w warsztatów, konferencji, wszelkich aktywności marketingowych organizowanych przez CLICO;

11. Pana/Pani dane nie będą poddane zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji (profilowaniu).

Ten serwis wykorzystuje tzw. pliki cookies (ciasteczka) w celu zapewnienia poprawnego funkcjonowania oraz wygody korzystania z jego mechanizmów. Dotyczy to celów: statystycznych (zbieranie informacji o odwiedzanych stronach, używanej przeglądarce, systemie operacyjnym); realizacji usług i funkcjonowania serwisu (utrzymywanie na serwerze tzw. "sesji" i odwołanie do wybranego języka po zalogowaniu się do serwisu); przystosowania serwisu do indywidualnych potrzeb. Zaznaczamy, że można określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w używanej przeglądarce. Zmiana ustawień może jednak uniemożliwić korzystanie z niektórych elementów serwisu lub wprowadzić irytację związaną z koniecznością wielokrotnego wyboru trybu pracy. Jeżeli wyrażasz zgodę na umieszczenie „ciasteczek” w pamięci Twojej stacji roboczej kontynuuj używanie przeglądarki bez zmiany jej ustawień.
Dziękujemy

Zamknij