Przejdź na skróty do treści. | Przejdź do nawigacji

Sekcje
 
Narzędzia osobiste
 

Zarejestruj swój udział w szkoleniu

Szanowni Państwo!

Zapraszamy do rejestracji na szkolenia autoryzowane organizowane w CLICO. Prosimy o uważne wypełnienie poniższych pól. Po otrzymaniu od Państwa informacji, potwierdzimy odbycie się szkolenia w terminie nieprzekraczającym 7 dni od daty początku kursu.

(Wymagane(y))
Prosimy o wybranie z poniższej listy jednego szkolenia w określonym terminie
(Wymagane(y))
Prosimy o wpisanie pełnej nazwy firmy
(Wymagane(y))
Prosimy o rejestrację tylko jednej osoby w ramach jednego formularza
(Wymagane(y))
(Wymagane(y))
(Wymagane(y))
Prosimy o wpisanie nazwy ulicy z numerem domu i mieszkania/pokoju (jeśli właściwe)
(Wymagane(y))
(Wymagane(y))

UWAGI:

Polityka odwoływania obecności na szkoleniach Clico:

    • w przypadku odwołania obecności na szkoleniu na mniej niż 7 dni roboczych oraz więcej niż 3 dni robocze przed terminem rozpoczęcia kursu, zgadzamy się na zapłacenie Clico kwoty równoważnej 50% ceny katalogowej szkolenia.
    • w przypadku odwołania obecności na szkoleniu na mniej niż 3 dni robocze przed terminem rozpoczęcia kursu, zgadzamy się na zapłacenie Clico kwoty równoważnej 100% ceny katalogowej szkolenia.

Ten serwis wykorzystuje tzw. pliki cookies (ciasteczka) w celu zapewnienia poprawnego funkcjonowania oraz wygody korzystania z jego mechanizmów. Dotyczy to celów: statystycznych (zbieranie informacji o odwiedzanych stronach, używanej przeglądarce, systemie operacyjnym); realizacji usług i funkcjonowania serwisu (utrzymywanie na serwerze tzw. "sesji" i odwołanie do wybranego języka po zalogowaniu się do serwisu); przystosowania serwisu do indywidualnych potrzeb. Zaznaczamy, że można określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w używanej przeglądarce. Zmiana ustawień może jednak uniemożliwić korzystanie z niektórych elementów serwisu lub wprowadzić irytację związaną z koniecznością wielokrotnego wyboru trybu pracy. Jeżeli wyrażasz zgodę na umieszczenie „ciasteczek” w pamięci Twojej stacji roboczej kontynuuj używanie przeglądarki bez zmiany jej ustawień.
Dziękujemy

Zamknij